Comité de Barrancs de la FEMECV
Comité de Barrancs de la FEMECV
Es van desplaçar a Picanya, per a assistir a la presentació de l'expedició d'equipament de Barrancs a Noruega, “Viking Open Canyon”, composta també per Barranquistes Valencians del grup “Cabres de Muntanya”. I a Utiel, amb la gent de la botiga “Tangos en la Roca”, on es van projectar audiovisuals d'obertures en canons d'Espanya, França i República Dominicana.
En la conferència de Picanya, ens van presentar els nostres amics de “Cabres de Muntanya”, un espectacular treball realitzat a Noruega, on van equipar per primera vegada, una gran quantitat de Barrancs verges en un entorn espectacular, envoltats de Fiords i immenses glaceres. La passada de fotos i vídeos, va deixar bocabadats, als quals van presenciar aquest espectacle de cascades i paisatges, que van fer somiar amb aqueixos increïbles rapeles i els seus descensos.
Des de la FEMECV, els donem l'enhorabona i per haver portat un tros de la nostra Comunitat a terres noruegues.
A Utiel, van assistir a la botiga de material esportiu Tangos en la Roca els quals van organitzar una ponència per part de Guillem i Eli, “On tu vulgues Aventura en parella”, la qual tractava sobre:
Planificació d'obertures, en què van mostrar com organitzaven ells les seues expedicions amb Google Maps, Google Earth i com utilitzaven els mapes físics i des dels seus telèfons.
Obertura de les cascades de Bagüeñola – Espanya on ens van mostrar l'obertura d'aquesta preciosa cascada, i el seu segon descens comprovant, si les instal·lacions estaven en bon lloc amb més cabal, que el dia de l'obertura.
Es va realitzar una passada del documental “Republica Dominicana Canyoning proyect” en el qual aquest equip, de 5 persones d'Espanya, Mèxic i república dominicana van equipar per primera vegada, i van realitzar descensos de diversos canons, alguns abans mai trepitjats per l'ésser humà, i altres descendits anys arrere per equips d'aperturistes francesos.
Des de la FEMECV, volem agrair a la botiga “Tangos en la Roca”, per aquests esdeveniments tan interessants i també a Guillem i Eli per mostrar-nos les seues gestes i esperem que seguiu així per molt de temps.
Ponències molt interessants i constructives, on els usuaris van poder veure i aprendre alguna cosa més sobre aquest món que tant estimem, com és el barranquisme.
Us animem, al fet que sí que teniu ocasió, gaudiu d'aquestes passades documentals, si esteu interessats s'intentarà projectar en la concentració de Barrancs de la Comunitat Valenciana “Rapelando 2020”, que tindrà lloc al maig. Estem a l'espera de la futura guia de Barrancs de Noruega, que publicaran l'any vinent.